Leuk dat je een kijkje komt nemen! Mijn naam is Chaya IJsseldijk (1981). Het is mijn grootste passie om (startende) ondernemers het beste uit zichzelf te laten halen en hun onderneming naar een hoger niveau te tillen. Iemand inspireren door mijn eigen ervaringen te delen.

Na mijn studie HBO Communicatie Management heb ik o.a. ervaring opgedaan bij Z@ppelin, MTV Networks, Radio Veronica, Sky Radio, 100% NL en Radio 10. Daar heb ik met veel mooie en leuke merken gewerkt als: Disneyland Resort Paris, The Walt Disney Company, MOJO, Ahoy, Pickwick, Ziggo, Stage Entertainment, DolfinariumABN Amro, Ici Paris XL, Aegon Bank, Prénatal en nog veel meer sterke merken.

In 2011 heb ik de stap genomen om zelf te gaan ondernemen. Met oprecht één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. In 2016 heb ik de Food Blog Awards opgericht. Een succesvol event waar foodbloggers van Nederland worden beloond met een prestigieuze Food Blog Award. Dé foodblogprijzen van Nederland. Het motiveert mij enorm om (startende) ondernemers te inspireren om hun onderneming (nog) succesvoller te maken.

Naast ondernemer, ben ik ook moeder van drie prachtige kinderen en vrouw van mijn grote liefde. Ondanks een zeer turbulente tijd in de bloei van ons leven, staan we altijd met opgeheven hoofd om het beste uit het leven te halen, zowel privé als zakelijk.

Ben je er klaar voor om jouw kennis en ervaringen uit te breiden? Neem die stap en kom kennis maken!

Chaya IJsseldijk

business coach

Laat je door mijn ervaringen inspireren, waardoor jij business kan creëren! Samen kijken we kritisch naar jouw onderneming, adviseer ik je en deel ik mijn tips en tricks om jouw (startende) onderneming naar een hoger niveau te tillen. Ieder adviestraject is op jou als ondernemer afgestemd. Er zijn verschillende opties: